Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Armband för fibromyalgi

Status 26:e juni: Berlockerna kom igenom svenska tullen 24 juni enligt rapport. Vi hoppas på att de ligger i brevlådan i eftermiddag eller imorgon. Under tiden gör vi klart era armband så långt det går samt skriver adresser på kuverten.

Anledning till längre leveranstid:
Samarbetet med Fibromyalgiförbundet är helt nytt för oss så vi visste inte hur populärt det skulle bli. De valde att göra reklam för armbanden på sin Facebooksida och vi hade inte räknat med så många beställningar på kort tid vilket ledde till att vårt material tog slut. Vi beställde hem nytt material direkt men leveranstiden är upp till 4 veckor. Vi hann skicka iväg 80 st armband och fick iväg ytterliggare 30 st i förra veckan. Nu har de nya pärlorna kommit men vi väntar fortfarande på fler berlocker som ska komma från fabriken snarast. Hoppas ni har tålamod med oss, vi jobbar så snabbt vi kan för att få iväg era armband. Vi och Fibromyalgiförbundet är väldigt glada att få så många beställningar och därmed massor med bidrag till forskningen! Tack!

Vi uppdaterar denna sida allt eftersom.


Såhär ser de nya vackra stenpärlorna ut som precis kommit till oss.

Nöjd kund skriver:
2017-06-12 Hej! Vill bara tala om att armbanden kom idag. De är superfina! Ska ge ett till min väninna, som precis som jag, har fibro.. Mvh Annika Hultmark

Frågor? Smsa Christine på 0702 755 382.

Drift & produktion: Wikinggruppen