Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Armband för fibromyalgi


Senaste info/status om armbanden:
Vi har äntligen fått hem en leverans av berlocker! Dessa har räckt långt och ordrarna är på väg! Ni kommer att få leveransmail när ert armband är postat (kan hamna i skräppostmappen). Men har du beställt efter 25:e juni kan det dröja ett tag till innan vi fått hem resterande berlocker. Här är senaste info när vi spårar våra leveranser:
Beställning 1: 3 juli - Leverans av 80 st berlocker! Äntligen! Dessa är utskickade till de som stod först i kön.
Beställning 2: 28 juni - Befinner sig hos Postnords internationella sorteringsterminal
Beställning 3: 16 juni - Vi hade fått fel spårningsnummer men har nu fått det rätta, vilket säger att de är "in transit" sedan 16 juni.. 

Anledning till längre leveranstid:
Samarbetet med Fibromyalgiförbundet är helt nytt för oss så vi visste inte hur populärt det skulle bli. De valde att göra reklam för armbanden på sin Facebooksida och vi hade inte räknat med så många beställningar på kort tid vilket ledde till att vårt material tog slut. Vi beställde hem nytt material direkt men leveranstiden är upp till 4 veckor. Nu har de nya pärlorna kommit men vi väntar fortfarande på fler berlocker som ska komma från fabriken snarast. Hoppas ni har tålamod med oss, vi jobbar så snabbt vi kan för att få iväg era armband. Vi och Fibromyalgiförbundet är väldigt glada att få så många beställningar och därmed massor med bidrag till forskningen! Tack!

Vi uppdaterar denna sida allt eftersom. Senast uppdaterat 4 juli. 


Såhär ser de nya vackra stenpärlorna ut som precis kommit till oss.

Nöjd kund skriver:
2017-06-12 Hej! Vill bara tala om att armbanden kom idag. De är superfina! Ska ge ett till min väninna, som precis som jag, har fibro.. Mvh Annika Hultmark

Frågor? Smsa Christine på 0702 755 382.

Drift & produktion: Wikinggruppen