Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hej Förnamn! Nu var det längesedan vi skrev till dig sist! 
Som du kanske vet så är oktober månad bröstcancermånad och vi försöker alltid samla in extra mycket pengar till Bröstcancerfonden då. Vill du vara med och hjälpa till? Det kan du göra genom våra smycken eller hjälpa oss på Instagram. I oktober har vi kampanjpriser på alla bröstcancersmycken. Klicka på armbanden om du vill se vad som finns.

Dessutom har vi just nu en insamling på vår Instagram där vi skänker 1 kr för varje ny följare till Bröstcancerfonden. Hjälp gärna till genom att följa oss och bjuda in dina vänner genom att tagga dem i en kommentar på vår Instagram eller dela vårt foto på din Instagram-sida. Tack för din hjälp Förnamn! <3


Vi vill också passa på att visa dig våra nya smycken för Friends. För ett par veckor sedan blev vi kontaktade av några tjejer som startat en instagram-sida för att hjälpa unga människor som är utsatta för mobbning. Tillsammans med dem tog vi fram dessa budskapsarmband i härliga färger som bidrar till Friends.
Nu kan du köpa dem på hemsidan eller tävla om ett hos @bort.med.mobbningen på Instagram.


Förresten, du har väl inte missat att det snart är Fars dag? Vi har passat på att designa lite nya pappa-smycken just därför. Gå gärna in och kika..


 


Facebook: Christyle.se | Instagram: @christyle.se | Hashtag: #christyleforcharity


Du får detta mail eftersom du är registrerad för Christyle.se's nyhetsbrev. Avregistrering här.

Drift & produktion: Wikinggruppen