Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Aktuell leveransinfo juni 2017

Just nu har vi högtryck i butiken men vi jobbar på så fort vi kan. Är du noga med att få snabb leverans är bästa alternativet att välja express-leverans i kassan. Då skickar vi ditt paket som "Rekommenderat brev" hos Postnord. Vardagen efter postning ska brevet vara framme hos ditt ombud enligt Postnord.

Fibro-armband Klicka här för att se aktuell leveransinfo för fibromyalgi-armbanden.

Vanlig post (Fri frakt)
Väljer du fri frakt postar vi normalt din order inom 1-3 vardagar*. Vi har upplevt förseningar när det gäller vanliga posten nu i juni och vi kan förstås inte råda över hur fort de gör sitt jobb. Vill du inte betala extra för express går det som vanlig post och är ej spårbart. Många gånger är leveransen framme redan nästa vardag men det är även vanligt att det dröjer, i sällsynta fall flera veckor. Därför rekommenderar vi express om du har ett visst datum att passa.

Express-ordrar (Fraktkostnad 100 kr)
Beställ före 14.00 en vardag så postas din order samma dag*, annars vardagen därpå. Nästa vardag efter postning kan du hämta ut hos ditt ombud. Du söker på Postnord.se för att se var och när paketet är framme. Mer info får du via mail efter att vi postat din order.

Dyrt med 100 kr express?
När vi tar 100 kr för att skicka som rek tjänar vi ingenting själva på det. Efter moms får vi in 80 kr och våra kostnader för en express-frakt ligger mellan 77-112 kr. Vi bjuder alltså på arbetskostnaden och väljer att erbjuda detta alternativ för kundens skull. Vi tar gärna emot tips på billigare och bättre fraktmöjligheter framöver.

* Leveransen kan dröja om du beställer:
- och anger felaktig eller ofullständig information i ordern
- fibromyalgi-armband då vi inväntar påfyllning av material
- stora mängder smycken i samma order
- med betalmetoden förskottsbetalning till bankkonto/bankgiro
- via Swish och dröjer med din betalning
- med leverans till utlandet

Frågor? Smsa Christine på 0702 755 382

Drift & produktion: Wikinggruppen