Produkten har blivit tillagd i varukorgen

VälgörenhetSenaste donationen var för januari-juni 2018 och blev 20 582 kr. Tack till alla er som bidragit genom att handla smycken!

 


Våra förmånstagare


Barncancerfonden

Forskning om barncancer, information och stöd till drabbade och anhöriga. Klicka här för att se våra smycken som bidrar till Barncancerfonden.
Se vår insamling till Barncancerfonden här. 


Bröstcancerfonden/Bröstcancerförbundet

Bröstcancerrelaterad forskning, information och stöd till drabbade. Klicka här för att se våra smycken som bidrar till Bröstcancerfonden. Från och med år 2018 doneras bidragen via vår insamling som du kan se här. 


Fibromyalgiförbundet

Forskning, stöd och utbildning inom sjukdomen fibromyalgi. Klicka här för att se våra smycken för fibromyalgi. Bidragen doneras till organisationens bankgiro.

 


Friends

Arbetar mot att stoppa mobbning och diskriminering runt om i landet. Här kan du se alla vårt smycke som bidrar till Friends.
Se vår insamling till Friends här.


 


Hjärt-Lungfonden

Bidrar till forskning samt informerar om hjärt- och lungsjukdom. Klicka här för att se alla våra smycken som bidrar till Hjärt-lungfonden.
Se vår insamling till Hjärt-lungfonden här.

 

 


MS-forskningsfonden

Stödjer svensk forskning om den obotliga sjukdomen Multipel Skleros. Klicka här för att se vårt smycke som bidrar till MS-forskningsfonden. Bidragen doneras till organisationens bankgiro.

 

 


Nätverket mot gynekologisk cancer

Prevention, vård och forskning inom gynekologisk cancer samt stöd till drabbade och närstående. Klicka här för att se vårt smycke som bidrar till Nätverket mot gynekologisk cancer. Bidragen doneras till organisationens bankgiro.

 

 


RFSL Ungdom

Kämpar för HBTQ-personers rättigheter i samhället. Klicka här för att se vårt smycke som bidrar till RFSL Ungdom. Bidragen doneras till organisationens bankgiro.

 

 


World Animal Protection

Arbetar för att skydda djur som far illa runt om i världen. Klicka här för att se alla våra smycken som bidrar till World Animal Protection.
Se vår insamling till World Animal Protection här.

 

 På gång under 2019, smycken som bidrar till: vatten/hav/natur.

Tipsa oss gärna om andra organisationer och idéer om smycken! info@christyle.se

 

Drift & produktion: Wikinggruppen