Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Kundrecensioner


2017-09-18 Tack så mycket för armbanden! Jag blev väldigt nöjd och storleken var perfekt! :) /Lena Fransson (armband fibromyalgi och saving hearts)


2017-09-15 Hej! Jag är jättenöjd! Tycker armbanden är superfina! Har köpt ett till mig och tre till mina närmaste. Storlekarna var bra. Det har varit en fin symbolisk present under en jobbig tid. Nu vill min systerdotter ha ett också så det kommer snart en beställning till! :) Tack! /Anna (Änglavakt Marmor armband)


2017-09-01 Hej Christine! Har precis fått armbandet och jag vill tacka dig av hela mitt hjärta så fint det är. Min syster kommer bli så glad när hon får det på tisdag, då hon firar 10 år som nykter. Än en gång STORT tack! Kommer att beställa fler armband i framtiden. Med hjärtliga och tacksamma hälsningar Carina. <3 (dam-armband valfri design)


2017-08-25 Vi blev väldigt nöjda med er leverans och framför allt att det går fort att få det man beställt. Kanon! Med vänlig hälsning Anna Ejdersund (personliga armband egen design)


2017-07-06 Fick mitt armband idag och jag är så enormt nöjd så jag har beställt två till! Älskar färgerna på pärlorna och storleken var perfekt! Stort tack! /Camilla Ryberg (fibro-armband)


2017-07-06 Hej! Nu har mitt armband kommit och jag är supernöjd! Så fint och för en god sak. Perfekt. Älskar förresten lila! Mvh Pia Mäkitalo (fibro-armband)
 

2017-07-04 Hej. Vill bara meddela att armbanden kom idag och jag tycker dom är helt underbara! Storleken passade utmärkt. Tack snälla! Mvh Solbritt Söderström (fibro-armband)
 

2017-07-04 Hej, det blev toppen! Fina påsar, rörda fröknar och bidrag till Barncancerfonden. Tummen upp! Med vänlig hälsning Sofia Karlsson (fröken-armband)
 

2017-07-02 Hej! Jättenöjd! :D Fröken i skolan blev superglad! Med omtanke bakom och bidraget till Barncancerfonden. Snabb leverans också! Mvh Anna Börjesson (frökenarmband)


2017-07-01 Hej! Jag är jättenöjd! Snabb leverans och bra vara! Supernöjd! Hälsningar Christel Petersen (fibro-armband)


2017-06-12 Hej! Vill bara tala om att armbanden kom idag. De är superfina! Ska ge ett till min väninna, som precis som jag, har fibro. Tack än en gång för att du fixade det så snabbt. Mvh Annika Hultmark (fibro-armband)


2017-06-05 Hej! Är mycket nöjd med både smycket och den personliga kundservicen! Mvh, Eva från Finland (fight cancer armband)


2017-05-19 Hej! Fick hem armbanden igår. SUPERFINA! :-) Jag är jättenöjd, snabb leverans och trevligt bemötande. Med vänlig hälsning /Lindha Brandt (frökenarmband)


2017-05-19 Hej Christine! Armbandet sitter perfekt nu! Har på mig det varje dag då det får symbolisera något viktigt för mig. Så tack för hjälpen! /Helena Vasell (storleksbyte Saving Hearts)


2017-05-05 Hej! Tack! Jag är mycket nöjd med armbanden jag beställde. Vackra armband och snabb leverans. Bär det alltid på mig. Kommer rekommendera dig. /Mikaela Vogler (bröstcancerarmband)


2016-12-19 Tack snälla! Kanonfina och otroligt söta boxar! Kommer varmt rekommendera vidare, tack snälla för superservice på alla sätt, så snabbt och proffsigt! /Kund som handlat julklappar


2016-10-21 Tack så jättemycket för superbra service samt ett mycket fint armband! Vi kommer gladeligen handla hos er fler gånger! /Josefine Akselsen


2015-12-09 Jag har fått hem armbanden och är jättenöjd! De var tyvärr lite för stora så jag bad om att få minska storleken. Efter ett par dagar hade jag fått tillbaka armbanden och tror de kommer passa perfekt nu! Tack för en bra affär! Jag kommer absolut återkomma som kund! :) /Hannah Petersen
 

Instagrammat om oss
 

Christyle i media

Vi är väldigt stolta över de medier som väljer att lyfta våra smycken. Här kan du se ett urval.


Fibromyalgiförbundets hemsida samt medlemstidning september 2017. 

 

 

 

Tidningen Nära nr. 3 2014Tidningen Allas hemsida: allas.se 2014
 

 

Hjärt-lungfondens tidning Forskning för hälsa nr. 2 år 2012

 

Hjärt-lungfondens tidning Forskning för hälsa nr. 4 år 2011

 

Bloggat om Christyle.se


 

Mamman och bloggerskan Therese Wickman från "Ensam mamma söker" gillar våra smycken! Hon tipsar

om dem på sin blogg och hon brukar ofta använda våra Mamma-smycken som bidrar till Barncancerfonden.

http://theresewickman.vimedbarn.se/innehallet-i-goodiebagen/

http://theresewickman.vimedbarn.se/julklappstips/

http://theresewickman.vimedbarn.se/vilka-hanger-med/

 

Vackra Shanta Liora (fd. Marie Picasso) använder sitt kändisskap för att hjälpa djuren.
Därför stöttar hon även oss och World Animal Protection vilket vi är så tacksamma för! <3

 

 

 

 

Fina modebloggen Citycatwalk bloggar om våra smycken då och då.

 

Här skriver Citycatwalk om Christyle´s fågelring för World Animal Protection.
http://citycatwalk.nu/2014/june/dagens-gravidoutfit-vecka-38.html

 

Inlägg om vårt elefantsmycke citycatwalk.nu/2013/october/elefanten-i-rummet-2.html

Elefantsmycket igen http://citycatwalk.nu/2013/november/its-a-grey-day-2.html

 
 
Mamma-bloggerskan Agnes lottade ut ett mamma-smycke till mors dag. Läs hennes blogg här!
 
 
 
 
Fyrbarnsmamman Angelica har bloggat om våra mamma-smycken. Se inlägget här!
 
 
 
Drift & produktion: Wikinggruppen