Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Kundrecensioner

 

2018-01-19 Hej! Jag är jättenöjd. Verkligen fina armband som passar perfekt. /Vänligen Titti Knutson (bröstcancerarmband: Valfri budskapsring samt Änglavakt)


2018-01-18 Hej. Jo jag är nöjd. Köpte först ett armband i våras till min mamma och nu kom hon och frågade om det fanns fler armband från den sidan där jag köpte det andra, så det tar jag som ett bra betyg att hon ville ha fler från er. 5 stora stjärnor av 5 möjliga i betyg :) /Björn Jönsson (bröstcancerarmband: Valfri budskapsring samt Rosa bandet)


2018-01-18 Hej! Jag är jättenöjd! Snabb leverans, fin förpackning och jättefina örhängen. Tack! Mvh Kerstin Hägg (örhängen Änglavakt)


2018-01-18 Hej! Ja tack, är jättenöjd med armbanden jag beställde. Två blev julklappar och ett till mig själv. Jag har Fibromyalgi och tycker att just dessa armbanden är väldigt vackra och lätta att bära. Färgen är tjejig och passar till det mesta. Tack för en vacker design och bra service! Vänlig hälsning Anneli Nordvall (3 st armband för fibromyalgi)


2018-01-18 Hej! Mitt 16-åriga barnbarn fick armbandet i julklapp. Jag gillade det från jag såg det första gången. Saga använder det dagligen, hon älskar det. Stort tack. Jättenöjd. Mvh E.G i Helsingborg (armband Änglavakt)


2018-01-18 Hejsan! Är otroligt nöjd med beställningen och varan. Var en julklapp till systern så även hon är otroligt nöjd, tack så mycket. Med vänlig hälsning, Ronja Kaplin, Finland (halsband Save the Elephants)


2018-01-18 Hej! Är supernöjd! Har på mig armbandet varje dag. Ska få mitt ex att beställa ett också! /Peter (dubbelarmband till honom)


2018-01-17 Hej! Jag blev jättenöjd med beställningen och även min sambo som fick armbandet i present, blev jättefint! Tack så mycket! /Jacob Åkesson (Personligt dubbelarmband)


2018-01-17 Hej! Är helnöjd med armbanden och den snabba leveransen. Känns bra att kunna köpa fina smycken och samtidigt bidra till välgörande ändamål. :) Tack och ha en fortsatt härlig dag! /Maria Strand (Gravidsmycke, Personligt trippelarmband)


2018-01-16 Hej. Både jag och min mamma blev jättenöjda över de fina armbanden och blev extra glad att jag äntligen hittade smycken för fibromyalgi. Stort tack för det fina arbetet du gör. Med vänlig hälsning Jessica Andersen (armband för fibromyalgi)


2018-01-16 Hej. Vi är väldigt nöjda med vår beställning - ett armband som dottern fick i julklapp och använt varje dag sen dess. Hälsningar Sara Eddebrant (armband Caribbean turtle)


2018-01-16 Hej! Jag är supernöjd med armbanden jag köpte och gav bort i julklapp till min familj. Kommer garanterat att köpa fler! Tack! /Mimmie (bröstcancerarmband, Änglavakt, dubbelarmband)


2017-12-04 Hej! Jag blev otroligt nöjd, så himla fint och en fin tanke! Det är en julklapp till min mormor som överlevde bröstcancer och hon har alltid velat ha något armband kopplat till det med inte lyckats hitta en storlek. Nu var det perfekt att man kunde skriva in egen storlek. Tack! Mvh. Johanna J. (bröstcancerarmband Rosa bandet - survivor)


2017-11-09 Jag är mycket nöjd med mina armband! Fick bröstcancer 2015 och räknas som frisk även om jag har tre år kvar av kontroller. Jag tycker om budskapen som man kan välja. /Britten P. (bröstcancerarmband budskapsring survivor m.fl)


2017-10-12 Hej! Tack snälla för ett perfekt armband! ... Jättenöjd! Tack för alla sms, ett otroligt tålamod och bra service! Uppskattar verkligen det! :) Mvh Ida Petersson i Härnösand (personligt trippelarmband, passformsgaranti)


2017-10-12 Tack för er snabba hantering och leverans av armbanden! Mina fotbollstjejer blev superglada och det kändes som en fin avslutningspresent med ett viktigt budskap! Att regnbågspärlorna dessutom matchar vår kaptensbindel var pricken över i:et! :) /Helena Hansson, fotbollscoach (regnbågsarmband, expressleverans)


2017-10-10 Hej Christine! Armbandet blev jätteuppskattat! Den snabba servicen och det trevliga bemötandet var så fantastiskt så att jag återkommer är bara en tidsfråga. Du är grym! Mvh Magnus Olsson (Bröstcancerarmband rosa bandet och presentask, expressleverans)


2017-10-10 Hej. Jag är mycket nöjd med mitt armband och den otroligt snabba leveransen! Tusen tack! Mvh Janette Jönsson (anti-mobbning armband Friends)


2017-10-10 Hej. Jag är verkligen nöjd, snabb leverans som alltid. Skrev om det på min Facebooksida och la in kort på det. Min dotter lider av den här sjukdomen, så jag tyckte att det var ett bra sätt att stödja forskningen och samtidigt få ett fint armband, som jag ska ge min dotter när jag träffar henne. MVH Lennart Jarmyr (armband fibromyalgi)


2017-10-10 Hej. Jag är jättenöjd med min beställning. Armbandet var superfint och storleken blev helt perfekt. Även ett stort plus att frakten gick riktigt fort! Tack snälla! Med vänlig hälsning Moa de Beau (anti-mobbning armband Friends)


2017-10-06 Hej! Jag är jättenöjd med mitt fina Fibromyalgiarmband. Fantastiskt fint och passar perfekt! Paketet kom också jättesnabbt i brevlådan. Jag använder mitt armband varje dag. Hälsningar Anna-Lena, Borås


2017-10-04 Tack för fina produkter! Min sambo bär fibroarmbandet med stolthet för min skull. Mamma fick survivor bröstcancerarmband som hon tog på sig direkt. Känns roligt att vara snygg och göra nytta. /Eva-Lotta Jansson (fibromyalgi-armband och bröstcancerarmband rosa bandet)


2017-10-04 Hej! Jag blev väldigt nöjd! Tack för ett fint armband och snabb leverans! Vänlig hälsning, Yvonne Andersson (herr-armband valfri design)


2017-09-18 Tack så mycket för armbanden! Jag blev väldigt nöjd och storleken var perfekt! :) /Lena Fransson (armband fibromyalgi och saving hearts)


2017-09-15 Hej! Jag är jättenöjd! Tycker armbanden är superfina! Har köpt ett till mig och tre till mina närmaste. Storlekarna var bra. Det har varit en fin symbolisk present under en jobbig tid. Nu vill min systerdotter ha ett också så det kommer snart en beställning till! :) Tack! /Anna (Änglavakt Marmor armband)


2017-09-01 Hej Christine! Har precis fått armbandet och jag vill tacka dig av hela mitt hjärta så fint det är. Min syster kommer bli så glad när hon får det på tisdag, då hon firar 10 år som nykter. Än en gång STORT tack! Kommer att beställa fler armband i framtiden. Med hjärtliga och tacksamma hälsningar Carina. <3 (dam-armband valfri design)


2017-08-25 Vi blev väldigt nöjda med er leverans och framför allt att det går fort att få det man beställt. Kanon! Med vänlig hälsning Anna Ejdersund (personliga armband egen design)


2017-07-06 Fick mitt armband idag och jag är så enormt nöjd så jag har beställt två till! Älskar färgerna på pärlorna och storleken var perfekt! Stort tack! /Camilla Ryberg (fibro-armband)


2017-07-06 Hej! Nu har mitt armband kommit och jag är supernöjd! Så fint och för en god sak. Perfekt. Älskar förresten lila! Mvh Pia Mäkitalo (fibro-armband)
 

2017-07-04 Hej. Vill bara meddela att armbanden kom idag och jag tycker dom är helt underbara! Storleken passade utmärkt. Tack snälla! Mvh Solbritt Söderström (fibro-armband)
 

2017-07-04 Hej, det blev toppen! Fina påsar, rörda fröknar och bidrag till Barncancerfonden. Tummen upp! Med vänlig hälsning Sofia Karlsson (fröken-armband)
 

2017-07-02 Hej! Jättenöjd! :D Fröken i skolan blev superglad! Med omtanke bakom och bidraget till Barncancerfonden. Snabb leverans också! Mvh Anna Börjesson (frökenarmband)


2017-07-01 Hej! Jag är jättenöjd! Snabb leverans och bra vara! Supernöjd! Hälsningar Christel Petersen (fibro-armband)


2017-06-12 Hej! Vill bara tala om att armbanden kom idag. De är superfina! Ska ge ett till min väninna, som precis som jag, har fibro. Tack än en gång för att du fixade det så snabbt. Mvh Annika Hultmark (fibro-armband)


2017-06-05 Hej! Är mycket nöjd med både smycket och den personliga kundservicen! Mvh, Eva från Finland (fight cancer armband)


2017-05-19 Hej! Fick hem armbanden igår. SUPERFINA! :-) Jag är jättenöjd, snabb leverans och trevligt bemötande. Med vänlig hälsning /Lindha Brandt (frökenarmband)


2017-05-19 Hej Christine! Armbandet sitter perfekt nu! Har på mig det varje dag då det får symbolisera något viktigt för mig. Så tack för hjälpen! /Helena Vasell (storleksbyte Saving Hearts)


2017-05-05 Hej! Tack! Jag är mycket nöjd med armbanden jag beställde. Vackra armband och snabb leverans. Bär det alltid på mig. Kommer rekommendera dig. /Mikaela Vogler (bröstcancerarmband)


2016-12-19 Tack snälla! Kanonfina och otroligt söta boxar! Kommer varmt rekommendera vidare, tack snälla för superservice på alla sätt, så snabbt och proffsigt! /Kund som handlat julklappar


2016-10-21 Tack så jättemycket för superbra service samt ett mycket fint armband! Vi kommer gladeligen handla hos er fler gånger! /Josefine Akselsen


2015-12-09 Jag har fått hem armbanden och är jättenöjd! De var tyvärr lite för stora så jag bad om att få minska storleken. Efter ett par dagar hade jag fått tillbaka armbanden och tror de kommer passa perfekt nu! Tack för en bra affär! Jag kommer absolut återkomma som kund! :) /Hannah Petersen
 

Instagrammat om oss

 

Christyle i media

Vi är väldigt stolta över de medier som väljer att lyfta våra smycken. Här kan du se ett urval.


Fibromyalgiförbundets hemsida samt medlemstidning september 2017. 

 

 

 

Tidningen Nära nr. 3 2014Tidningen Allas hemsida: allas.se 2014
 

 

Hjärt-lungfondens tidning Forskning för hälsa nr. 2 år 2012

 

Hjärt-lungfondens tidning Forskning för hälsa nr. 4 år 2011

 

Bloggat om Christyle.se


Hannah Solina bloggar om Friends-armbandet.
 

Fina modebloggen Citycatwalk.nu bloggar om våra smycken då och då.

 

 

 

Mamman och bloggerskan Therese Wickman från "Ensam mamma söker" gillar våra smycken! Hon tipsar

om dem på sin blogg och hon brukar ofta använda våra Mamma-smycken som bidrar till Barncancerfonden.

 

Vackra Shanta Liora (fd. Marie Picasso) använder sitt kändisskap för att hjälpa djuren.
Därför stöttar hon även oss och World Animal Protection vilket vi är så tacksamma för! <3

 
Drift & produktion: Wikinggruppen