Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Passformsgaranti för armband


Vad innebär det?

Passformsgarantin ingår när du köper armband hos oss. Om armbandet inte passar går det bra att skicka tillbaka smycket till oss och få det omgjort. Likaså om du gett bort armband i present kan mottagaren kontakta oss för att få det omgjort enligt önskemål. Ett kort med information medföljer varje smycke. Garantin gäller ej våra tunna kedje-armband som redan är justerbara i storlek.
 

Hur länge gäller passformsgarantin?

Vi har i nuläget ingen tidsbegränsning på vår passformsgaranti. Så länge vi har materialet som behövs för att hjälpa dig så gör vi det.
 

Varför gäller det endast armband?

Armbanden är de smycken där passformen är viktigast. Dessutom är de handgjorda och ger oss därmed möjligheten att anpassa storleken efter kundens önskemål. Ringar, halsband samt örhängen kan vi tyvärr inte ändra storleken på.
 

Är det gratis?

Garantin ingår vid köp av armband. Den som vill ha sitt armband omgjort betalar endast retur-portot till oss vilket brukar vara max ett frimärke per armband. Återanvänd gärna kuvertet smyckena kom i om du har kvar det. Vi gör sedan om armbandet och skickar tillbaka till kunden på vår bekostnad.
 

Vad vinner ni på det?

Vi vill ha nöjda kunder! Våra kunder ska verkligen kunna använda sina smycken. På så vis hoppas vi även att kunderna kommer att tipsa vänner och bekanta om oss och att vi därigenom vinner på det i längden. Win-win helt enkelt!
 

Jag vill använda min passformsgaranti, hur gör jag?

Läs hur du gör för att använda din garanti genom att klicka här
 

Såhär säger kunder som använt passformsgarantin:

2020-10-05 Så nöjd!! Fantastiskt fint armband! Fick skicka tillbaks och ändra storleken, inga problem, tog bara några dagar! /Susanne Börjesson.

2020-06-23 Hej! Fick det i retur igår och nu passar det perfekt! Tack snälla! /Camilla Hermansson.

2019-06-26 Som alltid lika snabb leverans och fina armband. Denna gång var det lite stort och det behövde kortas. Den hanteringen var lika snabb och smidig som en beställning. Är jättenöjd! Kommer fortsätta att beställa och att rekomendera er. Tack igen! Maria Dahlén. 💟

2019-04-12 Hej och stort tack för att ni ändrade på mitt armband. Det blev jättefint! Jag uppskattar det mycket. Mvh, Maria Christensen.

2018-05-29 Armbandet är perfekt nu! :) Tusen tack för er fina service. Jag är så nöjd. Mvh Sofia Grahm.

2018-01-29 Hej och ett jättestort TACK, nu sitter armbandet perfekt!! Så bra service! Handlat tidigare och kommer säkert göra det igen! Det är jättefina armband och mycket omtyckta! Mvh Marie-Anne Andersson i Trollhättan.

2017-10-12 Tack snälla för ett perfekt armband! Jättenöjd! Tack för alla sms, ett otroligt tålamod och bra service! Uppskattar verkligen det! :) Mvh Ida Petersson.

2017-10-11 Tack så mycket för armbandet nu när det var omgjort. Det passade perfekt! Guld värt! /Eleonore Larsson.

2017-06-15 Hej, har fått armbandet nu och det passar perfekt! Tack så jättemycket!! :D Mvh Hanna Höglund.

2017-05-26 Armbandet sitter perfekt nu! :) Super tack för all hjälp! Du vet verkligen hur man gör en kund nöjd! :) Med vänlig hälsning, Sofi Lundkvist.
Har du också skickat tillbaka armband för storlekskorrigering och vill ge respons? Klicka på länken: info@christyle.se för att ge respons via mail (går såklart att ändra texten till dina egna ord). Tusen tack! 

Drift & produktion: Wikinggruppen