Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Smyckesreparation


Tillsammans med våra kunder utvecklar vi vårt sortiment samt vårt material med tiden. Upptäcker vi, eller kunden, att någon typ av material inte håller måttet ser vi till att försöka byta ut det mot något bättre. Har du som kund fått ett smycke som du inte känner har hållt måttet rent kvalitétsmässigt blir vi alltid glada om du kontaktar oss och berättar det. I många fall kan vi ordna så att du får ett nytt smycke eller hjälpa dig att laga det som blivit sämre.


Tråd: Elastiska armband kan med tiden bli slappa eller gå sönder av slitage. Vi kan då hjälpa dig att byta till ny tråd.

Pärlor: Vi har upptäckt en del pärlor som tappat färg. Dessa har vi nu bytt ut, även för de kunder som hört av sig och berättat att deras armband tappat färg.

Silverdetaljer: Många av våra silverdetaljer är känsliga mot fukt och kan bli mörka eller bronsaktiga med tiden. Vi försöker så gott som möjligt att hitta rostfria alternativ.

Storlek: När det gäller armband kan vi hjälpa dig att ändra storlek. Förminska är enkelt, förstora kan vi göra så länge vi har aktuellt material i lager. Se Passformsgaranti.

Övrigt: Berätta för oss vad som hänt med ditt smycke så hjälper vi dig efter bästa förmåga.


Såhär säger kunder som fått hjälp:

2017-10-26 Fick tillbaka armbandet idag, tack snälla för ett bra och trevligt bemötande! :) /Barbro Axelsson

2016-10-21 Tack så jättemycket för superbra service samt ett mycket fint armband! Vi kommer gladeligen handla hos er fler gånger! /Josefine Akselsen


2016-10-20 Oj, det var snabbt! Tack snälla för denna superservice! /Kund som vill vara anonym


Kom ihåg att vi alltid vill att ni ska vara nöjda med era smycken så tveka aldrig att höra av er!

Mail: info@christyle.se
Sms: 0702 755 382

Drift & produktion: Wikinggruppen