Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om Christyle.se


Vår vision

Genom våra smycken kommer vi, tillsammans med våra kunder att bidra till en bättre värld! Då vi skänker minst 10% av intäkterna till handplockade organisationer som främjar människor, djur och natur tror vi att vi är på rätt spår!

 

Ambitioner

Vår första prioritet är nöjda kunder! Därför har vi personlig service och försöker att tillgodose kundens alla behov och önskemål om sin beställning. Som exempel på detta erbjuder vi Passformsgaranti. Dels har kunden en möjlighet att ange sin handledsstorlek vid beställning av armband. Skulle det ändå bli fel storlek kan man använda passformsgarantin och få sitt armband korrigerat hos oss kostnadsfritt. Vi försöker alltid att hjälpa till om kundens smycken gått sönder och ser det som en lärdom för oss då vi kan utveckla och förbättra de material vi använder.

"Vår första prioritet är nöjda kunder!"

 

Vår grundtanke

På Christyle.se älskar vi smycken! Vi ser samtidigt vikten av att värna om medmänniskor, djur och natur. Smycken för välgörenhet ger kunden en möjlighet att shoppa med gott samvete. Vi erbjuder kunden ett snyggt kvitto på att hon gjort något bra för världen. Vårt mål är att kunden ska kunna bära smycken med stolthet!

"Vi erbjuder kunden ett snyggt kvitto på att hon gjort något bra för världen."

 

Produkter

Vårt material kommer från levernatörer som kvalitetssäkrar och kontrollerar nickelhalter inom EU:s direktiv. Vi arbetar i material som rostfritt stål (halskedjor), silverpläteringar (berlocker), äkta silver (örhängen), glas-, akryl-, metall- och stenpärlor. I produktbeskrivningen anges material för det aktuella smycket. Vi gör personligt anpassade "custom made" smycken där kunden har möjlighet att påverka stora delar av designen. Detta för att ge kunden ett smycke som de verkligen tycker om och kommer att använda. Blir kunden inte nöjd med storlek eller liknande går det bra att skicka tillbaka det till oss så gör vi om det kostnadsfritt för kunden. På så sätt får vi också väldigt få returer.

"Vi gör personligt anpassade "custom made" smycken där kunden har möjlighet att påverka stora delar av designen."

 

Bakgrund

Christyle.se grundades av Christine Henriksson år 2011. Företaget startades som enskild firma och har sin försäljningskanal genom webbutiken Christyle.se. Christyle's grundare Christine är uppvuxen strax söder om Göteborg. Hon har alltid haft närhet till djur och natur vilket ligger henne varmt om hjärtat. Förutom djuren har en av hennes största hobbys varit just smycken. Tillsammans med några hjälpande händer driver hon webbutiken från ett kontor/verkstad i centrala Göteborg. Christine vill att vi alla ska börja ta bättre vara på våra medmänniskor, djur och natur. Detta är något som präglat vårt tänk här på Christyle.se.

"Vi måste börja ta bättre vara på våra medmänniskor, djur och natur."

 

Referenser

Klicka här för att läsa vad kunder och tidningar skriver om Christyle.se.

"Tack för fina produkter! ... Känns roligt att vara snygg och göra nytta!" Eva-Lotta Jansson, oktober 2017.

 

Företagsuppgifter

Webbshop: https://christyle.se
Företagets juridiska namn: Henriksson Christine
Företagsform: Enskild firma
Innehar F-skattsedel och är momsregistrerat.
Adress: Kronhusgatan 11, 41105 Göteborg
Mail: info@christyle.se
Sms: 0702 755 382
Orgnr: 880318-XXXX

Vi hoppas att du också vill vara med oss i kampen om en bättre värld!

Drift & produktion: Wikinggruppen