Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om Christyle.se


Vår vision

Genom vackra smycken kommer vi tillsammans med våra kunder att bidra till en bättre värld! Då vi skänker minst 10% av intäkterna till handplockade organisationer som främjar människor, djur och natur känner vi att vi är på rätt spår! Vid årsskiftet 2022 hade vi samlat in över 300 000 kr till välgörenhet.

 

Ambitioner

Vår första prioritet är nöjda kunder! Därför har vi personlig service och försöker att tillgodose kundens alla behov och önskemål om sin beställning. Som exempel på detta erbjuder vi Passformsgaranti vilket innebär kostnadsfri storlekskorrigering på armband. Vi gör allt vi kan för att hjälpa till om kundens smycken gått sönder och ser det som en lärdom för oss då vi kan utveckla och förbättra de material vi använder.

"Vår första prioritet är nöjda kunder!"

 

Vår grundtanke

På Christyle.se älskar vi smycken! Vi ser samtidigt vikten av att värna om medmänniskor, djur och natur. Smycken för välgörenhet ger dig en möjlighet att shoppa med gott samvete. Våra smycken är ett snyggt kvitto på att man gjort något bra för världen. Vårt mål är att man ska kunna bära smyckena med stolthet!

"Våra smycken är ett snyggt kvitto på att man gjort något bra för världen."

 

Produkter

Vårt material kommer från levernatörer som kvalitetssäkrar och kontrollerar nickelhalter inom EU:s direktiv. Vi arbetar i material som rostfritt stål (halskedjor, berlocker), silverpläteringar (vissa berlocker) samt glas-, akryl-, metall- och stenpärlor. I produktbeskrivningen anges material för det aktuella smycket. Vi gör personligt anpassade "custom made" smycken där kunden har möjlighet att påverka stora delar av designen. Detta för att ge kunden ett smycke som man verkligen tycker om och kommer att använda. Blir kunden inte nöjd med storlek eller liknande går det bra att skicka tillbaka det till oss så gör vi om det kostnadsfritt för kunden. På så sätt får vi också väldigt få returer.

"Vi gör personligt anpassade "custom made" smycken där kunden har möjlighet att påverka stora delar av designen."

 

Bakgrund

Christyle.se grundades av Christine Henriksson år 2011. Företaget startades som enskild firma och har sin försäljningskanal genom webbutiken Christyle.se. Christyle's grundare Christine är uppvuxen strax söder om Göteborg. Hon har alltid haft närhet till djur och natur vilket ligger henne varmt om hjärtat. Förutom djuren har en av hennes största hobbys varit just smycken. Christine vill att vi alla ska börja ta bättre vara på våra medmänniskor, djur och natur. Detta är något som präglat vårt tänk här på Christyle.se.

"Vi måste börja ta bättre vara på våra medmänniskor, djur och natur."

 

Referenser

Klicka här för att läsa vad kunder och tidningar skriver om Christyle.se.

"Snabb leverans. Askarna jag köpte till var fina och bra kvalitet. Smycket är jättefint och bra kvalitet. Utomordentlig service vid frågor." Patrik Malmqvist (Armband Save the Elephants).

 

Företagsuppgifter

Webbshop: https://christyle.se
Företagets juridiska namn: Henriksson Christine
Företagsform: Enskild firma
Innehar F-skattsedel och är momsregistrerat.
Mail: info@christyle.se
Orgnr: 880318-XXXX

Vi hoppas att du också vill vara med oss i kampen om en bättre värld!

Drift & produktion: Wikinggruppen