Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Storleksguide armband


Armbands-storlekar
Våra armband är elastiska. Undantagen är länkarmbanden (Fjärilsarmband och Two hearts) som istället har förlängningskedja för justerbar storlek. Vi rekommenderar M (standard) om du ska ge bort ett armband och är osäker på storlek. Handlederna som syns mest på våra produktbilder är storlek S (kvinnan) och M (mannen). Längre ner följer tips om hur du mäter din handled bäst.

StorlekHandledsomkr. ca
XS14 cm
S15 cm
M (standard)17 cm
L19 cm
XL20 cmVanliga mått på handledsomkrets
Ålder 0-3 år: 10-14 cm
Ålder 4-8 år: 11-16 cm
Ålder 9-12 år: 13-17 cm
Ålder 13-15 år: 14-19 cm
Kvinna: 14-21 cm
Man: 15-21 cm

Att mäta sin handled
Bäst passform får du genom att mäta din handled där den är som smalast (där armbandet ska sitta). Jämför med tabellen ovan för att se vad du bör välja för storlek. Tänk på att det kan vara olika storlek på din höger och vänster handled. Det går alltid bra att byta storlek i efterhand om det skulle behövas.

Att mäta utan måttband
Har du en linjal hemma kan du exempelvis vira en tråd eller en smal pappersremsa runt din handled, där handleden är som smalast. Sedan klipper du där remsan/snöret möter andra änden och mäter sedan med linjal. Använd tabellen ovan för att se vad du bör välja för storlek.

Passformsgaranti
Om armbandet du beställt inte passar användaren kan man skicka tillbaka det till oss för kostnadsfri storlekskorrigering. Det gäller även om du gett bort armbandet i present. Kvitto behövs oftast inte och det är inga problem om det gått mer än 30 dagar. Här kan du läsa mer om garantin: Passformsgaranti.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen