Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Storleksguide

Armband (alla våra armband är elastiska)

Handledsstorlek
Bäst passform får du genom att mäta din handled där den är som smalast (där armbandet ska sitta). Ange omkretsen på din handled utan att lägga till någon extra marginal. Du ska alltså inte skriva längden du vill att armbandet ska vara utan vi lägger till lite så att armbandet ska passa handledsmåttet. Har du ingen möjlighet att mäta (eller om du ska ge bort armbandet), chansa inte på handledsomkrets utan skriv hellre om det är till en man/kvinna/barn samt om du uppskattar storleken på handleden till S, M, L, XL osv... Så mycket information som möjligt är bra. Kom ihåg att det alltid går bra att byta storlek i efterhand om det inte skulle passa.

Att mäta utan måttband
Har du en linjal hemma kan du exempelvis vira en tråd eller en smal pappersremsa runt din handled, där den är som smalast. Sedan klipper du där remsan/snöret möter andra änden och mäter sedan med linjal. Lägg inte till någon marginal utan mät så noggrannt som möjligt och ange din omkrets i cm.

Standardmått
Om du inte anger någon storlek i cm kan du skriva t.ex Kvinna M, Barn L eller Man S. Då går vi efter våra standardmått enligt listan nedan. Skriver du inget önskemål gör vi armbandet för en handled på ca 17 cm. Handledsstorlekar kan variera mellan ca 11-22 cm. och du har därför möjlighet att ange storlek för att öka chansen för att armbandet ska passa med en gång. Det går dock alltid bra att byta i efterhand om det inte skulle passa.

Här följer en lista över våra standard-handledsmått just nu:
Barn: S (11 cm), M (13 cm), L (14 cm)
Tonår: S (14 cm), M (15-16 cm), L (17 cm), XL (18 cm)
Kvinna: XS (14 cm), S (15 cm), M (16-17 cm), L (18-19 cm), XL (20 cm)
Man: XS (15 cm), S (16 cm), M (17-18 cm), L (19 cm), XL (20 cm)
Tänk på att det går bra att få både mindre och större storlek än dessa. Ange bara din handledsomkrets så ordnar vi!

Passformsgaranti
Om armbandet du beställt inte passar användaren kan man skicka tillbaka det till oss för kostnadsfri storlekskorrigering. Det gäller även om du gett bort armbandet i present. Kvitto behövs oftast inte och det är inga problem om det gått mer än 30 dagar. Här läser du hur du gör för att få din storlek ändrad: Passformsgaranti.

Halsband

Såhär ser de olika längderna ut på.

 

Ringar
Vissa av ringarna är justerbara i storlek och då kan du själv anpassa ringen efter ditt finger. Andra ringar finns endast i en fast storlek. Skulle ringen inte passa går det bra att skicka tillbaka den under öppet köp.

Drift & produktion: Wikinggruppen