Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Jag vill använda min passformsgaranti, hur gör jag?


Korta versionen: Posta tillbaka armbandet tillsammans med en lapp. På lappen skriver du hur armbandet ska ändras samt ditt namn, adress och mobilnummer.

Långa versionen:
Har du ett armband från Christyle.se som inte passar i storlek är du välkommen att använda din passformsgaranti. Såhär går du tillväga:
1. Skaffa ett vanligt kuvert samt frimärken. Max ett frimärke per armband ska räcka. Om du har kvar kuvertet från oss kan du återanvända det.
2. Skriv din avsändaradress på baksidan samt följande adress på framsidan:
Christyle, Christine Henriksson
C A Reuterswärds gata 4
41648 Göteborg
3. Lägg armbandet skyddat i en smyckespåse eller lite hushållspapper. (Du ska inte skicka med eventuell smyckes-ask då det kräver onödiga portokostnader.)
4. Skriv en lapp med följande information: Ditt namn, adress samt mobilnummer. (Om det inte var du som köpte armbandet, skriv även för- och efternamn på den som köpte det hos oss om du vet det.) Hur många pärlor som ska tas bort/läggas till på armbandet, mät med armbandet på din handled. Om du inte lyckas med detta kan du istället mäta runt din handled noga där den är som smalast och skriva "handledsmått 16 cm" eller liknande på lappen så vi kan gå efter det.
5. Lägg armband och lapp i kuvertet och posta det.
Kom ihåg att det är kunden som är ansvarig för att armbandet kommer fram i gott skick. Vi kontaktar dig sedan per sms eller mail så du vet att vi mottagit ditt armband samt om vi har några frågor till dig. När vi gjort om ditt armband postar vi det tillbaka till dig. Skulle vi inte hört av oss inom en vecka från att du postat så kan det vara något som gått snett med posten och då bör du kontakta oss (brukar dock oftast gå smidigt). Vi uppskattar om du hör av dig efteråt och berättar om det passade.

 

Såhär säger kunder som använt passformsgarantin:

Hej, har fått armbandet nu och det passar perfekt! Tack så jättemycket!! :D Mvh Hanna Höglund. 2017-06-15

Armbandet sitter perfekt nu! :) Super tack för all hjälp! Du vet verkligen hur man gör en kund nöjd! :) Med vänlig hälsning, Sofi Lundkvist. 2017-05-26

Hej Christine! Armbandet sitter perfekt nu! Har på mig det varje dag då det får symbolisera något viktigt för mig. Så tack för hjälpen! /Helena Vasell. 2017-05-19

Jättefina armband! Helnöjd! Tänk på att mäta handleden exakt för att få bra passform. Jag la till lite extra och då blev de för stora. Skickade tillbaka armbanden och fick dem justerade snabbt och smidigt! Mvh Anna B. 2016-07-09

 

Mer information om garantin?

Här kan du läsa mer om Passformsgarantin.

Drift & produktion: Wikinggruppen